Mercedes CLS 2015-omkostninger udsat

Den nye Mercedes CLS er officielt blevet afsløret i både sin fire-dørs coupé såvel som fem-dørs skydebremse udvikler weekenden den 28. juni.
Begge variationer sælges snart senere i juli, inden de arrangerede septemberleverancer, med omkostninger, der starter fra £ 46.500 for CLS 220 Bluetec – Rising med £ 1.580 for den ækvivalente skydebremse.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Efterfølgende fra de seneste teaser -skud såvel som forlygter Expose of CLS, har Mercedes frigivet omfattende billeder af den redesignede frontend, hvilket bekræfter vores mistanker om, at styling -justeringer ville blive holdt til et minimum. Den lange motorhjelm bringes over, men endnu mere ned ad næsen er der en meget mere udtalt frontkofanger, gapende afrundede luftindløb svarende til dem på den nye Mercedes C-klasse, samt et nyt diamantradiatorgitter med blødere linjer.
Kunder har en mulighed for fire motorer, der inkluderer den nye 168bhp 220 Bluetec 2,1-liters firecylindrede diesel, ud over en 3,5-liters turboladet V6, der er i stand til 328bhp såvel som 480nm drejningsmoment. For flagskib CLS 63 AMG-modeller ser 5,5-liters V8 Biturbo-motoren outputforøgelse til 577bhp plus 800Nm.
Mercedes CLS 2015: 9G-Tronic Automatic
Også at gøre sin metode til sorten er Mercedes ‘nyeste ni-trins 9G-Tronic Automatic Gearbox, selvom dette i Storbritannien kun vises i 350 Bluetec-varianter. Den 220 Bluetech såvel som 400 holder den nuværende syv-trins transmission, og 63 AMG holder sin Speedshift MCT 7G-Tronic-opsætning.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *