Årets luksusbil 2020: Bentley Flying Spur

Få biler kan matche den luksus, som Bentleys mest nuværende overdådige salon, The Flying Spur, tilbyder. Nu i sin tredje generation flyttede denne bil til en helt ny platform, kaldet MSB, der blev konstrueret med betydelige input fra Porsche.
Det er en given, at en luksusbil skal køre sublimt. Nogle biler i denne klasse gør det faktisk ikke, men Bentley er suveræn ved hjælp af den mest cosset -komfort og kokonerer dig fra omverdenen.

Bentley Flying Spur Review

Forfining er så god, og du hører så lidt, at den fjerne rumble af den dobbelte-turbo 6,0-liters W12-motor er det underliggende lydspor-medmindre du har den blændende (valgfri) Naim Audio Sound System krummet op. Dette leverer klarhed på koncertniveau og tilstedeværelse indeni-den slags funktion, du ønsker fra en avanceret producent som denne. Det matches af et roterende display, der indeholder nogle charmerende analoge opkald eller et 12,3-tommers berøringsskærm infotainment-system, der er et af de bedste i branchen.
8

Med Bentleys Muller -personaliseringsprogram, der stort set er uendelig i sit potentiale, kan du virkelig skræddersy din bils specifikation efter din smag. Men uanset hvordan du indstiller din flyvende anspore, er materialerne og kvaliteten indeni simpelthen fremragende. Bløde huder og rige træfiner eller kølig vendte metal dominerer kabinen og skaber en rigtig udgift og luksus.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *