Cupra til at introducere to nye elektrificerede designs i 2023

Cupra har afsløret planer om at introducere et par “elektrificerede” design inden udgangen af ​​2023 – hvilket forbedrer sin variation fra fire køretøjer til otte inden for de næste fire år.
CUPRA CEO Wayne Griffiths sagde: “I de næste to år vil vi annoncere to nye designs, som ingen har set endnu, såvel som at udvide vores produktopstilling.”

Cupra Urbanrebel idé at omdanne til kompakt elektrisk produktionsbil

Nyheden udviklede en del af mærkets fjerde jubilæumsfejring, hvor Griffiths afslørede ‘Cupra x 2’ – en vision for det kommende år, der beskriver planlægger at fordoble producentens detailnetværk samt efterfølgende dobbelt salg såvel som omsætningen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Arrangementet, der streames online, kulminerede med et skud af Griffiths ved siden af ​​to overdækkede biler, hver side af mærkets Metropolitan Rebel Idea – et design, der vil gøre produktion i 2025 som Cupras mindste køretøj – en byfokuseret EV.
Auto Reveal talte med Griffiths, der overholdt meddelelsen, såvel som mens CuPra -manageren stoppede med at fortælle os nøjagtigt, hvilken type disse nye køretøjer kan tage, fortalte han os, at de ikke vil sidde i “klassiske” segmenter.
”En af dem er muligvis ikke fuldt elektrisk; Elektrificeret ”fortalte Griffiths os. ”Vi tror så meget som 2030, at der stadig vil være efterspørgsel efter forbrænding, hybrid, plug-in hybrid såvel som du har at tilbyde den mulighed-især mens faciliteterne ikke er der.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *