Ny VW I.D. GTI til at lede brandets husholdning af elektriske køretøjer

VW er hektiske rugeplaner for en ny række elektriske køretøjer, der muligvis bærer den legendariske GTI -badge. Mens I.D. Buzz MPV stjal showet i Detroit i sidste uge, en varm version af I.D. All-Electric Hatchback, der ses ved sidste års Paris Motor Show samt salg i 2020, vil sandsynligvis dukke op først.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

I en tale med Auto Reveal på Detroit Motor Show sagde Volkswagens salg såvel som reklamechef Jürgen Stackmann: ”Jeg tror, ​​at formlen for GTI vil ændre – det vil ikke være den nøjagtige samme formel, der tog os her. Men at have en spændende, sjov at eje, sjov at køre bil, med elektriske køretøjer er det muligt at give det.
• Fineste elektriske køretøjer til at købe
“Teknologi er helt klart indstillet til at være i stand til at gøre det-det er virkelig temmelig enkelt at gøre med firehjulstræk, hvis du vil.” Vores specielle primære billede viser, hvordan køretøjet kan se ud, og låne traditionel GTI -rød stil, der skitserer for at give det “stærk karakter”, som Stackmann henviste til det.
5
Om vores adsclose denne annonce

I.D. Hatch bruger nyt MEB -design, der vil understøtte en hel række VW Group -elbiler. Dets 168bhp-output anføres at drive køretøjet fra 0-62 km / h i “under otte sekunder”. Men ligesom al batteriteknologi, vil VW være i stand til at afbalancere rækkevidde, opladningstid såvel som ydelse, der passer til hver model, med batterier med højere output forventet til GTI-versioner.
• Volkswagen E-Golf Review
Christian Senger, Volkswagens vicepræsidentproduktlinje G4, e-mobilitet, antydede ligeledes på all-elektriske GTI’er, da han talte med Auto Reveal på det nylige forbrugerelektronikshow i Las Vegas. ”I dag har vi virkelig succes med at have en række ydelser, især i Volkswagen,” sagde han. ”Vi kræver at genskabe dette med e-mobilitet.
”Vi kan begynde med en rationel tilgang, køretøjet fungerer ret godt hver dag. Dog kan vi skalere op. Mere rækkevidde, mere acceleration, flere opladningspunkter for pengene såvel som måske ligeledes 4WD. ”
Vil du købe en allelektrisk varm hatchback? Lad os forstå i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *