World EV DAG 2020 fremmer push to Electrification

En række store navnefabrikanter, sådan Nissan, Jaguar Land Rover, Hyundai såvel som Polestar har arbejdet sammen med energitjenesteudbydere SSE, skotsk magt samt Green.tv til at producere World EV Day Project.
Auto afslører såvel som vores EV-fokuserede søskenswebsted, Drivingelectric, er mediepartnerne for den indledende 2020 World EV-dag-såvel som vi bringer dig alle de seneste nyheder, som det sker. Ideen vil snart udvikle sig til en årlig begivenhed med det formål at støtte det progressive skift mod ren-elektrisk bilkørsel.

Bedste elektriske køretøjer til at købe 2022

On Internet -begivenheden vil fungere en række præsentationer fra vigtige tal på bilmarkedet for at tale om de monetære såvel som miljømæssige fordele ved at køre et elektrisk køretøj. Bekræftede gæster inkluderer Groupe PSA, den kinesiske elbilproducent BYD samt den britiske overførselsminister, Grant Shapps.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Vanarama, det industrielle bil leasingfirma, er begivenhedens Electric Van -partner. I en nylig undersøgelse opdagede virksomheden, at omkring 90 procent af sin kundebase mente, at de ikke forstod tilstrækkelig om elektrificering, på trods af sandheden, at 83 procent af sine klienter tænkte på en elektrisk varevogn som den næste bil til deres forretning .
For at informere forbrugerne om fordelene – såvel som enhver form for potentielle ulemper – af elektriske varevogne, vil Vanarama holde helt gratis seminarer under World EV -dagen. Virksomheden vil ligeledes hjælpe sine nye klienter ved at tilbyde helt gratis husopladningspunkter med hver ny sikret lejekontrakt ud over tre måneders helt gratis elektricitet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *