Lexus Es Saloon får chassis, tech og styling justeringer til 2022

Lexus har lanceret en ansigtsløftet version af ES-salonen til det europæiske marked efter introduktionen af ​​en opdateret version af mærket BMW 5-serie og Mercedes E-Class På April’s Shanghai Motor Show.
De opdaterede ES vil sælges i Storbritannien prissat fra £ 35.905 og ankommer med en blanding af styling, teknologi og chassisopdateringer.

Lexus es vs BMW 5 Series vs Volvo S90

ES’s chassis leveres med en revision takket være nye seler til de bageste ønskeben og opdaterede spjæld. Virksomheden siger, at ændringerne har gjort salonen lidt meget mere komfortabel og lidt meget mere forudsigelig-især når man foretager højhastighedsbaneændringer på motorvejen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Lexus har også finjusteret bilens bremsesystem, der passer til en større bremsepedalpude og ekstra afstivning omkring monteringen for at reducere vibrationer, når pedalen presses. Parametrene til ES’s elektroniske bremsesystem er også blevet kalibreret.
På teknologifronten er der et nyt par digitale sidespejle og et nyt 12,3-tommer infotainment-system. Førstnævnte er tilgængelig som en mulighed på flagskibet Takumi-modellen, mens sidstnævnte kommer som konventionel på enhver ES-udstyret med SAT-NAV.
ES er nu også tilgængelig med nye “tre-eye” LED-forlygter, som er konventionelle på flagskibet Takumi-modellen og valgfri i resten af ​​line-up. De er udstyret med Lexus’s Bladescan adaptive højstråle-teknologi, der bruger et hurtigt roterende spejl til at fokusere lysstrålen og give et større synsfelt, når du bruger dyppede lys.
10

Lexus har også lavet et par justeringer til ES’s chaufførstøtteteknologi. Dets pre-kollisionssystem kan nu opdage cyklister i løbet af dagen og får et krydsningsassistentsystem, der kan opdage biler og fodgængere, der krydser foran bilen, når chaufføren bliver til et kryds.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *