Ny 2017 Audi Q5 SUV til salg nu: Priser og specifikationer

Den nye Audi Q5 er nu til salg efter sin debut på Paris Motor Show i 2016, pris fra £ 37.170. Audis nye mellemstore SUV henter klar inspiration fra den større Q7, og det forfriskede look gør fuld brug af Audis nyeste designsprog med design-signaler som den nye, store, Angular Grille Front et center, flankeret af nye LED-forlygter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det er en mere eksklusiv og raffineret bil end den udadvendte model til at konkurrere med nyere modeller som Mercedes GLC plus en helt ny BMW X3, der skal skulle senere på året. Derfor tager den nye Q5 efter den større Q7 i stedet for at påtage sig den unikke styling af dets mindre Q2 -søskende.
• Læs den nye Audi Q5 første drevanmeldelse her
Den anden generation af Q5 bruger VW-gruppens MLB-platform. Dette er faktisk den samme mekaniske sammensætning af chassis, motorer og teknologi, der bruges i den allerede populære MQB-opsætning, men baseret på langsgående motorer i stedet for motorer monteret på tværs. Det er den samme platform, der understøtter den seneste A4, og betyder, at den nye Q5 er op til 90 kg lettere end den model, den erstatter. Dette skal sikre skarpere håndtering og forbedret komfort, mens luftsuspension vil blive tilbudt som en mulighed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *