Drivere ramt af ‘skjulte’ afgifter i bilforsikring Small Print

En undersøgelse af 1.500 bilister af forsikringsselskabet Cuvva antyder, at britiske bilister uddeler i gennemsnit £ 123,40 på det, det kalder ‘skjulte’ forsikringsgebyrer hvert år. Yngre bilister er hårdest ramt, hvor 18-24-årige betaler 334,40 £ hvert år på toppen af ​​deres præmie.
De uventede omkostninger og gebyrer er typisk skjult væk i forsikringspolitiske vilkår og betingelser, som masser af bilister ikke læser, når de tilmelder sig dækning.

Bedste Gap Insurance 2021

Cuvva siger, at de fire øverste skjulte gebyrer er politiske justeringsgebyrer, der fanger 36 procent af de berørte chauffører, annulleringsgebyrer, der fanger 20 til 30 procent, politiske tilføjelser (28 procent) og APRS (24 procent).
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Tallene indikerer, at i alt næsten en femtedel af britiske bilister er blevet fanget af den ene eller den anden sådan afgift, siger Cuvva, og tilføjer størstedelen af ​​gebyrerne er ‘skjult’, fordi de er begravet i det lille print i lange politiske papirer og er Hverken fremhævede eller tydeligt for kunder fra starten. Undersøgelsen regnede med, at 12 procent af bilisterne overhovedet ikke læste vilkår og betingelser på deres forsikringer, mens næsten en tredjedel (30 procent) af 18-34-årige ikke læser dem fuldt ud.
”Gennemsnitlige bilforsikringspolitikker passer ikke til moderne forbrugere,” siger Freddy Macnamara, administrerende direktør i Cuvva. “Drivere ønsker fleksibilitet til at annullere en politik eller foretage justeringer, men i mange tilfælde kommer fleksibilitet til en pris i form af skjulte gebyrer.”
Virksomheden – som hævder at være på en mission for at forenkle forsikringsdækning – råder bilister til altid at læse det lille skrift og bede forsikringsselskaber om en fuld opdeling af gebyrer, før de accepterer et tilbud eller fornyer en politik.
Tjek de billigste biler for at sikre ideel nu …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *