Volvo til at gå elektrisk med nye forskellige EV’er såvel som hybriddesign fra 2019

Volvo har afsløret et vigtigt elektrificeringsskus såvel som produktoffensiv, der vil se den svenske bilproducent omdanne hele sin sort til hybrid såvel som helt elektrisk Køretøjer i de kommende år.
Virksomhedens elektriske transformation vil virkelig begynde to år fra nu – Volvo siger, at hver biler og lastbil, den introducerer fra 2019 og frem, vil have en elektrisk motor, der begynder at skubbe til at udfase biler og lastbiler, der udelukkende er drevet af indvendige forbrændingsmotorer. Det placerer elektrificering af elektrificering foran såvel som centrum for hvad Volvo fremstiller.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Finest elbiler og lastbiler til salg 2017
Håkan Samuelsson, præsident såvel som administrerende direktør for Volvo -biler og lastbiler sagde: “Folk kræver gradvis elektrificerede biler, såvel som vi vil svare på vores kunders til stede såvel som fremtidige behov. Du kan nu vælge samt vælge, hvad der Elektrificeret Volvo, du ønsker. ”
Fuldt elektrisk, plug-in hybrid såvel som moderate hybridbiler og lastbiler i alle former såvel som størrelser vil sælges såvel som de faste mål for at tilbyde en samlet på 1 million elektrificerede køretøjer i 2025.
Volvos kommende, brede hybridportefølje vil se alle biler og lastbiler i sorten, der tilbydes med 48-volt elektrificeret design samt en mulighed for moderat eller plug-in hybrid assistance, der er parret til både benzin såvel som diesel-drivstrøm.
Virksomheden betyder ligeledes at frigive fem all-elektriske biler og lastbiler mellem 2019 samt 2021. Tre af disse biler og lastbiler bærer Volvo-badges, mens de to andre vil efterår under Polestar-badget. Som udsat af Auto afslører i sidste måned, planlægger Volvo at dreje sin præstationsarm af som en separat, højtydende elektrificerede biler og lastbilfirma.
Tilbage på Shanghai Motor Show i april udsatte Volvo, at den allerførste af disse fem all -elektriske biler og lastbiler ville blive udviklet i Kina – House of the Firms forælderforretning Geely – for rundt om i verdenseksporten.
Når bilerne og lastbilen dukker op i 2019, vil firmaets kompakte modulære design (CMA) understøtte det. Platformen vises Volvos kommende flåde af små biler, inklusive den nye XC40 SUV, S40 Saloon såvel som V40 Hatchback. Som sådan forventer vi noget lignende i forhold såvel som omkostninger til Tesla Design 3.
Større EV’er, der bruger det større skalerbare produktdesign – i øjeblikket anvendt på XC90 såvel som XC60 SUV’er – vil overholde op.

Hvad laver du af Volvos stærke elektrificeringsstrategi? Lad os forstå i kommentarerne!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *