‘Ingen forstår, om førerløse køretøjer redder liv, men de er garanteret at dræbe job’

mistet dit job? Mistænker det marked, at når du er ansat, er du død? ‘For gammel’ til at omskolere eller gå på college? Bestemt for noget – noget – lægger det mad på bordet? Du er ikke alene. Millioner er i en lignende båd. Imidlertid har mange, der har mistet deres job, fra luftfartspiloter uden flyvninger til gæstfrihedsarbejdere uden begivenheder, hurtigt opdaget alternativ beskæftigelse i vejoverførselsindustrien.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Arbejdet er ikke attraktivt eller ekstremt betalt, men det er udfordrende. Velkommen til verdenen med at levere pakker, dagligvarer, recept såvel som take-away måltider. Heldigvis vokser antallet af forsendelsesopgaver, inklusive interaktion ansigt til ansigt mellem chauffører såvel som beboerne dagligt. Hver gang, hvor generelle beskæftigelsesniveauer såvel som udsigterne er katastrofale, er forsendelsesarbejdet tilgængeligt. Det er en af ​​de hurtigst voksende såvel som mest inkluderende sektorer for fyr såvel som kvinder, unge såvel som gamle, godt eller dårligt uddannede. Nødvendige kvalifikationer er ting, som de fleste voksne allerede har: et kørekort, arbejdsprincipper såvel som venlig personlighed.

Driverløse biler: Uanset hvad du kræver at forstå om autonom køretøjsrevolution

Hvilken tragedie så er det, at nogle iværksættere trækker planer om en fremtid uden chauffører ombord på forsendelseskøretøjer. Deres mål? Rob disse salt-af-jord-arbejdstagere i deres levebrød, mens de ligeledes frarøver specificeringen af ​​milliarder, som sådanne mennesker betaler i indtjeningsafgift såvel som national forsikringsdækningsbidrag. Præcis hvor stum er det?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *