Ingen planer for en Mazda MX-5 Boxster Beater

, der talte på Paris Motor Show i 2014, Nobuhiro Yamamoto, programleder for Mazda MX-5, sagde, at der ikke var noget ønske om at skubbe to-personers sportsbil Konkurrer med premium -modeller som Porsche Boxster eller meget mere fokuserede biler som Lotus Elise.
Han sagde: ”Der er fem principper for MX-5. Det skal være baghjulstræk og frontmotoreret, kompakt og letvægt, have en vægtfordeling på 50:50, har en nøjagtig fornemmelse og være overkommelig.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Det er meget let at bruge dyre materialer, men det ville ikke være i tråd med vores kunders forventninger. [Det ville ikke være] overkommeligt, hvilket begrænser vores kunders rækkevidde til dem, der er meget velhavende. Det er ikke den måde, MX-5 burde gå på. ”
Mazda MX-5: Nye motorer, der overgår gamle enheder
Selvom der ikke er afsløret nogen drivlinjetaljer, siger chefer, at 1,5-liters enhed vil blive sammen med en naturligt aspireret 2,0-liters fircylindret benzinmotor. Takket være en kombination af nedsat vægt-den nye bil vejer omkring 1.050 kg-og forbedret strøm, vil både 1,5 og 2,0-liters modeller overgå 1,8 og 2,0-liters motorer, der findes i den aktuelle bil.
Den nye MX-5 bruger en elektrisk strømstyring-opsætning for første gang. Men i køb for at begrænse den relative mangel på fornemmelse over et hydraulisk system ser den nye bil den effektstirende mekanisme monteret på styreholderen snarere end på rattesøjlen. Ifølge Yamamoto giver dette chaufføren mulighed for at drage fordel af den vigtige torsionsfeedback. ”Vi lægger ekstra vægt på styringsfølelse,” sagde han. På trods af at være kortere end nogensinde, med en nedsat akselafstand og motoren monteret langt tilbage bag forhjulene, siger Mazda, at passagerrummet er den samme størrelse som den nuværende bil.
Vil en Mazda MX-5 Roadster Coupe Hard-top deltage i sortimentet?
Bilen vil sælges næste sommer som en soft-top roadster, men en hård top roadster coupe-version lanceres et stykke tid senere. Selvom chefer forbliver stramt lippede, kunne Hard-top-modellen indeholde væsentligt forskellig styling. Yamamoto sagde uanset hvad det endelige design, det ville “erstatte forventningerne”.
Kevin Rice, Mazda Europas kreative direktør, sagde, at bilens stramme styling skjuler vidtrækkende vægtbesparende foranstaltninger. Bilens nye Skyactiv-platform bidrager med hovedparten af ​​vægtbesparende, men funktioner som at reducere den nuværende bils fem hjulnødder pr. Hjularrangement til fire har hjulpet Mazdas ingeniører med at opnå en kerbvægt på lidt over et ton. Rice sagde, at den eksterne antenne-et usædvanligt træk i moderne biler-var meget mere at afslutte med tekniske krav til lydsystemet til at fungere på alle markeder end en hyldest til tidligere MX-5-modeller.

Få alle de seneste nyheder fra Paris Motor Show på vores live -side

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *