Toyota C-HR revideret til 2018 med ny designtrim

Toyota har opdateret C-HR crossover-line-up i Storbritannien med tilføjelsen af ​​et nyt trimniveau kaldet design, beregnet til et mere stilfuldt og behageligt alternativ til Ikonudgaven af ​​bilen.
18-tommer legeringshjul er standard, og designet viser også en lys ny cyanblå malingsfarve til C-HR. Andre steder får det alt ikonets udstyr plus bageste privatlivsglas, omgivelseskabinebelysning, Toyota’s Touch 2 infotainment-system med indbygget navigation, for- og bageste parkeringssensorer og semi-autonom Park Assist. Komfort styrkes af tilsætningen af ​​opvarmede sæder med strømjusterbar lumbale support.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste crossovers på salg 2018
Andre steder er et reverseringskamera, dobbeltzone klimakontrol og Toyota’s Safety Sense Driver Assistance og Safety Kit standard fit. C-HR-designet fås med både den populære 122bhp 1,8-liters hybrid drivkraft-favoriseret af 77 procent af C-HR-købere-plus den mindre 1,2-liters, 113bhp turboladede enhed.
Indstillingen New Cyan Blue Paint er tilgængelig på tværs af C-HR-serien. Andre steder for 2018 får C-HR Excel fuld sort læderbeklædning og førte baglygter. Specifikationen af ​​den dynamiske trimbil er også revideret med nye Matt Black 18-tommer legeringshjul, et sort stofbeklædning med sølv dashboard-trim og et valgfrit læderbeklædning suppleret med en premium lydopsætning af specialister JBL.
Endelig kan C-HR-ikonet specificeres med en teknisk pakke valgfri pakke, der inkluderer et blind spot-overvågningssystem, bagerste tværgående trafikalarm, advarsel om bane-afgang med styringsassistent og magtfoldede spejle.
Læs vores dybdegående gennemgang af Toyota C-HR …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *