Forbudte 22-Reg-nummerplader afsløret

Chauffør- og Vehicle Licensing Agency (DVLA) har udgivet sin seneste liste over registreringer, der er for uhøflige for vejen, denne gang for 22-pladen.
Enhver British War Hawks kan være skuffet over at finde ud af, at GO22-krigen ikke er tilladt, mens nogen med en dårlig mund ikke vil blive tilladt sværrelaterede kombinationer som F22 CKK og BA22 ARD.

Bil nummerplade skandale: Hvor nemt er det at købe en ulovlig plade?

Endnu en gang er registreringer, der henviser til COVID-19 – herunder CO22 RNA, CO22 VD og CO22 ONA -, ligesom de, der henviser til stoffer, såsom HA22 SH og G22 NJA.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Listen, som blev sendt til Car Express efter en informationsfrihedsanmodning, omfatter også kombinationer som BL22-job, PU22 siger og til22 Ser.
En seriøs tanke går i beslutningen om, hvilke nummerplader der skal gå på DVLA’s liste over undertrykte registreringer. To gange om året, er den offentlige kropsopgave sin bedste og klareste med at finde hver kombination af det nyligt frigivne format, der ikke bør se dagens lys.
Kriterierne for plader, der skal forbydes, er, om de “kan forårsage lovovertrædelse, forlegenhed eller er i dårlig smag”. DVLA påpeger, at det kun er et lille mindretal af kombinationer, der ender på den undertrykte liste, hvor langt de fleste registreringer er offentligt tilgængelige.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *