Audis treformede EV-overfald: Elektrisk Audi Roadmap Exposed

Audis planer om at introducere tre fuldt elektriske køretøjer i 2020 tager form-såvel som virksomhedens administrerende direktør Rupert Stadler har udsat meget mere om de designs, vi kan forvente .
”Der er først og fremmest en SUV,” sagde Stadler. ”Vi tog en beslutning om at gå SUV -metoden, fordi selvom designet er lidt mere hård, da du ikke har den bedste aerodynamik, kan folk lide at sidde i en SUV så godt som vi er nødt til at respektere det voksende mønster af SUV -segmenter. Jeg tror, ​​dette var to eller tre år tilbage absolut den ideelle beslutning. ”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Geneva Motor Show 2017: Nyheder
Audis Battery Electric SUV blev forhåndsvisning af Q6 E-Tron, som først blev vist i slutningen af ​​2015. Selvom køretøjets form allerede er fastlagt, har navnet ikke det. Det vil absolut bære en e-tron-badge, men det kaldes sandsynligvis ikke Q6.
Efterfølgende fra SUV’en forventes det, at Audi introducerer et sportskøretøj til at konkurrere med BMW’s i8. ”Der vil være en ekstremt følelsesladet form på [SUV] -strukturen. Vi vil dukke op med nogle koncepter ganske snart, ”sagde Stadler.
Endelig vil der være en mindre, kompakt bil, der sandsynligvis ligner Volkswagens I.D. såvel som baseret på gruppens MEB -elektriske arkitektur. ”For det tredje går vi ind med MEB med Volkswagen det meget mere kompakte segment,” verificerede Stadler.
Den altelektriske kompakte Audi forventes at dele I.D.’s 168bhp elektriske motor, der kører baghjulene, med batterivalg, der giver en række forskellige overalt mellem 200 samt 375 miles. Med Volkswagen med angivelse af I.D. vil udgift omkring nøjagtigt det samme som en anstændigt specificeret golf -diesel, at anvende nøjagtigt samme tro på et Audi -ækvivalent ville indikere en startomkostning ved dagens penge i området £ 25.000.
Hvad tror du på Audis vision af elektrisk køretøj? Lad os forstå i kommentarfeltet …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *