New Alpina B4 Gran Coupe ankommer med 488bhp

for nogen, der ønsker BMW M4 PACE med meget mere praktisk og større vægt på komfort, er der en ny mulighed fra Alpina. Virksomheden – som for nylig blev erhvervet af BMW – har afsløret B4 Gran Coupe, som drives af M3 og M4’s Twin-Turbo ‘S58’ inline-seks.
Det er lidt ned på magten i forhold til M4-konkurrencen med sin 488BHP-udgang, men topmomentfiguren på 730nm Betters BMW med en betydelig 80nm. 0-62mph-tiden er i mellemtiden 3,7 sekunder (to tiende hurtigere end M4), og tophastigheden er 187mph.

Ny 2022 BMW M2 undergår nurburgring test

Dens 4-serie Gran Coupe-krop skelner det endnu meget mere fra den officielle M-bil, som kun er tilgængelig som en coupe eller konvertibelt. Endnu mere forbedret sit udseende er et sæt Alpinas varemærke 20-talede hjul, her i smedet 20-tommers form og vejer kun 12 kg hver. Der er også en alpina-mærket front splitter, en bageste boot spoiler, en quad-oval exit udstødning og valgfri alpina stripe decals.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Helt, at B4 Gran Coupe ikke er en fælles kompromisløs ydeevne bil, siger Alpina, at det “kombinerer følelsesmæssig køredynamik med behagelig touring”. Chassisændringer omfatter yderligere 1,25 grader af negativ camber til forhjulene, nye front anti-roll barer og en skræddersyet forår og spjældopsætning.
7.

Indpakning af de 20-tommers hjul er skræddersyet Pirelli P Zero Dæk. Under udviklingen af ​​disse blev Alpina-kravene “lige vægt på kørsel og dynamiske egenskaber”. Under hjulet og dækkombinationen er 395mm frontbremseskiver presset af fire-stempelkalipere, med 345mm-diske og flydende kalipre indsat på bagsiden. Et højtydende bremsesystem med borede kompositdiske er tilgængelige eventuelt.
Indenfor er det muligt at opgradere interiøret med naturligt garvet Lavalina læder. Der er en særlig nummereret plaque nær den idrive controller, mens BMW-runden på rattet er blevet skiftet til et Alpina-logo. Selv den digitale instrumentklynge er blevet tweaked for at vise alpina branding og skræddersyede farver.
UK Prissætning for B4 Gran Coupe er ikke blevet afsløret endnu, men i Tyskland er det € 91.800 (omkring £ 77.750).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *