1.006BHP Jaguar Vision Gran Turismo Roadster Online Idea Revealed

Jaguar er ikke fuldstændig fremmed for idébiler, men 2019 Vision Gran Turismo SV Det britiske mærke er allerførste i syv år. Nu er der en online konvertibel version af denne bil, kaldet Vision Gran Turismo Roadster.
Vision Gran Turismo Roadster er designet specielt til det nye Gran Turismo 7 racerspil, et all-elektrisk single sæde Jaguar race køretøj med masser af nikker til Le Mans-Winning D-Type.

MG Cyberster: Meget første billeder af Roadster Idee Udgivet

Mens 2019 SV-ideen blev omdannet til en ægte livskala model, vil den nye roadster såvel som coupe desværre blive som et online koncept.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I modsætning til den futuristiske SV har Vintage Roadster et enkelt sæde ved siden af ​​den overdækkede baldakin med en svingende back Aero-skærm på stedet for forruden. Der er ligeledes en “aerodynamisk optimeret” fin, som Jaguar-stater forbedrer stabiliteten med meget lidt træk. Mindre tydelige vintage detaljer inkluderer læderremme på de forreste vinger, en LED-belyste union jack ætset i finen såvel som rundelys i gitteret.
Udvendig designer i Jaguar Avanceret Style Team samt Keen Gamer, Oliver Cattell-Ford, sagde: “Siden udsættelsen af ​​Vision GT Coupe i 2019 såvel som Vision GT SV i 2020 ønskede vi at kurere den bedste metode til at præsentere Den fulde line-up af de tre køretøjer sammen, når vi udsatte Roadster – Gran Turismo 7 er den bedste metode til at gøre det. ”
5.

Siddende under den Svelte, Open-Cockpit Bodywork er tre elmotorer, som integrerer at skabe 1.006bhp, sende magt til alle fire hjul – det nøjagtige samme system som i coupe-modellen. Jaguar stater 0-60mph udføres på mindre end to sekunder såvel som roadster vil have en top hastighed på meget mere end 200mph.
Til sammenligning anvender SV-ideen et ekstra batteri til at oprette 1.876BHP, der giver det en 0-60mph-tid på 1,65 sekunder samt en tophastighed på 255 mph – hvilket gør det til en af ​​de hurtigste køretøjer i Gran Turismo 7.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *