Peugeot 108 Spy Shots

Dette er vores allerførste kig på den helt nye Peugeot 108, som ligeledes vil skrive grundlaget for den nye Toyota Aygo såvel som Citroen C1. Det vil være en noget større såvel som meget mere nyttig version af 107, som den vil erstatte i 2014.
Under Peugeots nye navngivningsstrategi udvikles design, der slutter med en ‘8’, til at være et meget mere premium -køretøj såvel som at dømme efter proportioner af denne prototype, 108 ser ud til at være netop det.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Selvom hvert panel på 108 er skjult for synet med tung camouflage, er der en række synlige ændringer af den kvikke bybil.
Den afrundede frontend er i at holde Peugeots nye billede såvel som dets styling sandsynligvis være en nedskaleret version af 308 hatchback. Hjulene på 108 er ligeledes bedre for hvert hjørne af bilen, hvilket indikerer en langvarig akselafstand, som vil producere forbedret indvendigt område såvel som meget mere smidig håndtering.
Ser man på bagsiden af ​​108, har det nøjagtigt den samme boxy holdning af VW Up! Men uden de kvadratiske vinduer takket være en meget mere tiltalende stigende linjer.
108 er stadig i tidlige faser af fremskridt, så en omkostning såvel som udgivelsesdato er endnu ikke afsløret, men du kan forvente, at det vil udgift fra omkring £ 8.000.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *