Porsche Cayenne trækker Airbus A380 for at sætte Guinness World Record

Porsche Cayenne er nu officielt et Guinness World Record Holder – den tyske SUV har taget kronen af ​​tyngste fly trukket af et produktionskøretøj under et nyligt reklamestunt i Paris Charles De Gaulle lufthavn.
Den nye rekord blev sat ved hjælp af en grundlæggende £ 66.676 Cayenne S Diesel, hvilket gør brugen af ​​en 4,1-liters V8-dobbelt-turbo, der skaber 380bhp, men meget vigtigere, 850nm drejningsmoment. Med disse tal var det i stand til at trække en kolossal, 285 ton, 516 sæde, 73 meter lang Airbus A380 leveret af Air France over en afstand på 42 meter.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Oftere end ikke verdensrekorder er indstillet ved fine marginer, men Cayenne har taget rekorden af ​​en betydelig kløft – 115 ton for at være præcis. Den forrige Guinness verdensrekord for tyngste fly, der blev trukket af et produktionskøretøj, blev sat tilbage i 2013 af en Nissan -patrulje, der håndterede til at trække 170 ton fly.
Køretøjet blev kørt under gennemførelsen af ​​Porsche GB -tekniker Richard Payne, der sagde: ”Vi går normalt ikke så langt for at teste grænserne for vores køretøjer, men jeg tror i dag, at vi kom ret tæt på”.
Rekorden blev også gentaget senere ved anvendelse af en 562bhp Cayenne Turbo S også.
Porsche er ingen komplet fremmed, når det vedrører Guinness verdensrekorder. Sammen med Marques forskellige motorsport benchmarks satte et team på 12 fra Porsche Human Performance verdensrekorden for det største distanceløb på en løbebånd over 48 timer tilbage i 2009, der dækker 868,64 km samlet. Porsche-ejere såvel som fans er ligeledes samlet for at sætte rekorder- i 2008 producerede en konvoj på 2.325 ejere i Tyskland den største parade af Porsches på rekord.
Er du tilfreds med Porsche Cayennes trækkraft? Lad os forstå nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *