“Læg så stor indsats for at vælge de ideelle dæk, som du ville gøre din næste bil”

ulige ting, dæk. De er en af ​​de mest afgørende ting, du får til din bil, men alligevel er chancerne for, at du ikke tænker nok til at få dem udskiftet.
Det er virkelig galskab-ville du gå ud på en tur i sneen i fladsålesko? Alligevel tænker relativt få af os i Storbritannien på at ændre vores dæk, så de passer til forholdene. Og endda meget mere bekymrende, en masse af os har en tendens til at komme på pris snarere end kvalitet-skør for en sikkerhedsrelateret vare.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Wintertime Tire Test 2014/15
Auto Express har længe været Storbritanniens fremste uafhængige bedømmer af dæk – både om vinter- og sommerbane mønstre. Der er intet, som vores mand Kim Adams ikke ved om testdæk, og han bruger det meget mest aktuelle udstyr, faciliteter og procedurer til at fortælle dig, hvad gummi din bil skal have på.
Årets test er et must-læst- uanset hvad den langtrækkende vejrprognose måtte være, er en ting helt sikkert: denne vintertid vil være meget kold eller meget våd og muligvis begge dele.
Men mens du bytter mellem sommer- og vinter-dæk muligvis ikke passer til alle, er der en anden mulighed-all-weather-dæk. Kunne de være ved at blive den næste store ting? Jeg har bestemt haft masser af e-mails om dem for nylig.
• Wintertime Special 2014/15
Så meget, jeg har taget en beslutning om at give dem en tur selv på vores familiebil derhjemme – vi har lige monteret et sæt Vredestein Quatracs, højt vurderet i vores test, til vores bil for at se, hvordan de går. Allerede er fredsen ved at vide, at de vil arbejde bedre end sommerdæk på de allerede glatte veje, værd-især med familien om bord.
Hvis der er en ting at fjerne fra vores dækprøver, er det at tage dæk alvorligt. Læg så stor indsats for at vælge de ideelle dæk (og hvor man kan få dem), som du ville gøre, når du får din næste bil.
Bruger du tid nok tid på at vælge de ideelle dæk til din bil? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *