Lexus RC F afsløret på Detroit Motor Show

Den nye Lexus RC F Coupe er officielt blevet afsløret på Detroit Motor Show – 25 -årsdagen for ankomsten af ​​Lexus -mærket. Bilen vil også relancere Lexus ‘F’ præstationsmærket ved at blive den første F-Badged Lexus i betragtning af at IS F Saloon blev afbrudt i 2012.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Lexus nyheder og anmeldelser
RC F skal salg tidligt i 2015. Det er baseret på RC Coupe, der blev afsløret på Tokyo Motor Show sidste år, og er en to-dørs version af den seneste generation er kompakt udøvende model.
Den konventionelle RC-coupe fås som en brændstofsippende hybrid eller med en V6-benzinmotor, men denne F-model er udstyret med en ny 32-ventil 5,0-liters V8.
Det sidste tal er ikke fast, men Lexus siger, at RC F vil være den mest kraftfulde V8-drevne vejbil, den nogensinde har lavet, og praler godt over 450bhp og 519Nm drejningsmoment.
Motoren bruger to cyklusser – Otto -cyklussen ved højere omdrejninger til maksimal effekt, og Atkinson -cyklussen for at minimere strøm og brændstofforbrug ved lavere omdrejninger eller når du krydstogter, ligesom motoren i Lexus ‘hybrider.
Hvordan stables RC F -motoren op mod sine afgørende rivaler? Det ser fremragende ud ved 425bhp BMW M4 og 444BHP Audi RS5, og skal hjælpe med at sikre, at alle tre biler kan prale af lignende ydelsesfigurer-der indikerer 0-62 mph på lidt over fire sekunder. Lexus har bekræftet en begrænset tophastighed på 168 km / h.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *