Skoda lancerer flagskib L&K trim for Octavia

Skoda har lanceret det nye flagskib Laurin & Klement Trim til Octavia, med priser, der starter fra £ 26.410.
Octavia L&K bygger på elegance specance -speciel -niveau og fås ved lanceringen af ​​to motorer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dette inkluderer den tjekkiske producentens 148bhp 2,0-liters TDI-diesel, som er forbundet med en ny 1,8-liters turboladet benzinmotor, der genererer 178bhp.
Yderligere standardudstyr på toppen af ​​elegance-trim inkluderer 18-tommer turbinelegeringer, adaptive bi-xenon-forlygter, LED baglygter, kromvinduer omgivelser og hjørnefronttåge lys, mens ejendommen også får tonede vinduer.
Skoda har også opgraderet interiøret og tilføjet Brown Alcantara og læderbeklædning, L & K -detaljer og logoer, oplyste fodbrønder og et elektrisk justerbart førersædet med hukommelsesfunktion og lændehjulsstøtte.
Ændringer er heller ikke rent visuelle takket være inkluderingen af ​​et Canton -lydsystem og chaufførhjælpemidler som Lane og Park Assist og adaptiv cruise control med frontassistentteknologi.
Dette ekstra L & K-kit vil sætte dig tilbage yderligere £ 4.100 sammenlignet med den ækvivalente elegance-trim, så indgangsniveau 2,0-liters TDI-hatchback sætter dig tilbage £ 26.410, mens den mest basale TSI starter på £ 26.570.
Kunder har også valget mellem en seks-trins manuel og DSG Automatic, og en række-topping firhjulstrækversion af godset er også tilgængelig, som leveres med manuel gearkasse og dieselmotor til £ 28.665.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *