‘Velkommen til vores fejring af Storbritanniens fineste nye biler’

Vores nye bilpriser er lidt senere på året end normalt, men 2020’s liste over vindere beviser, at der ikke er nogen opbygning, når det kommer til bilindustriens opfindsomhed og drivkraft for at give stadig bedre modeller.
Dette vil være et år, vi aldrig vil glemme, men det er også et år, hvor personlig transport blev langt vigtigere end nogensinde. Vi har vist et stigende ønske om at købe biler, der ikke kun beskytter os, men også beskytter verden omkring os.

Nye bilpriser 2020: Vinderne

Hver vinder, du ser i dette nummer, er resultatet af omhyggelig test, der starter med en analyse af, hvad der er vigtigst for købere af den type bil. De er modeller, du kan købe eller anbefale med den viden, at de har været igennem den mest grundige analyse i branchen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Normalt præsenterer vi vores priser til bilindustriens store og gode ved en overdådig ceremoni. I år har vi været nødt til at holde os til vores websted – se dette års prispræsentation for dig selv her.
Mens vi fejrer de allerbedste biler, du kan købe, vil jeg også gerne tage et øjeblik – hvis jeg måske – for at fejre de mennesker, du kan se opført til venstre: det hold, der er ansvarlig for at bringe dig Auto Express hver uge.
Mange af mine kolleger har jeg kun set på en skærm i de sidste seks måneder, men alligevel er de fortsat med at forbløffe mig med deres kreativitet og rene hårdt arbejde i de mest udfordrende tider. Fra toppen (godt, anden fra toppen) til bunden, vil jeg gerne takke dem. Jeg har arbejdet i biljournalistik i næsten 30 år og redigeret adskillige titler, og hvis jeg havde en pris at give til det bedste hold nogensinde, ville jeg give det til dette parti!
Denne særlige udgave er også en mulighed for at takke dig for din fortsatte støtte og takke alle, der også kontakter os. I disse skiftende tider er det godt at høre, hvad du synes, og hvad du vil have fra dine biler.
Se den fulde prispræsentation igen lige her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *