Bedste biler og lastbiler på Beijing Motor Show i 2014

Beijing Motor Show er en bisarr blanding af ultra-dyre high-end biler, mainstream-motorer med verdensomspændende appel, lokalt oprettede biler, der forbedres til fælles såvel som nogle Ekstremt beskidte low-end kinesiske modeller. Der var dog nogle ægte højdepunkter-såvel som vicedaktør Graham Hope såvel som vicepræsident-redaktør Luke Madden vælger deres fem meget elskede showstjerner …
Volkswagen Golf R 400
Hvad skal man ikke lide ved en golf med 395bhp såvel som i stand til 0-62 km / h på 3,9 sekunder? Det så magtfuldt ud og målrettet uden at optræde tegneserieagtige, såvel som om officielt ikke til produktion synes at være en stærk mulighed for, at det vil gøre showrooms.
Audi tt offroad -koncept
En TT på stylter? Begrebet en TT SUV ville have været grinet ud af retten for et par år siden, men nu er coupé-suvs højden af ​​mode, det giver bedst mening. Næsten specifik at fremstille produktion såvel som plug-in hybrid tech giver det 149 mpg prospektiv såvel som 0-62 km / h på 5,1 sekunder.
Mercedes Idea Coupe
En anden coupé-suv, der overholder den uforudsete succes for BMW X6. Dette vil ligeledes gøre showrooms-sandsynligvis badged MLC-såvel som er baseret på M-klasse-platformen. Løfter om at være meget sjovere at køre end M-klassen, men sikkerhedskopiering af sin stilfulde profil.
Lexus NX
En bona fide verdensdebut af en showroom-klar bil. NX -ideerne har delt mening, såvel som der var nogle showgoers stadig ikke overbevist om dens specielle styling, men vi kunne godt lide det. Lexus har omfavnet en metode til at være stærk snarere end at falme i baggrunden, såvel som det er meget bedre for det.
BMW Future Vision High-end
Gør netop det, det siger på tin. Med et navn som det er der ikke noget, der fejlagtigt, hvad denne BMW handler om. Aluminium såvel som Carbon Building vil sandsynligvis komme videre til næste 7-serie, mens en række interessante gadgets forhåndsvisning af en hi-tech fremtid fra det tyske brand.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Få alle de aktuelle nyheder fra Beijing Motor Show ved at klikke her …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *