Ford Kuga Recall: Ford opdager reparation for defekt PHEV -batteripakke

Ford erstatter alle batteripakker, der er monteret på Kuga PHEV, efter at producenten har udstedt en officiel tilbagekaldelse af designet tidligere i år.
Tilbagekaldelsesprocessen blev sat i bevægelse i sommer, efter at Ford fik fire rapporter om Kuga PHEV -designs, der fangede ild. Problemet blev i sidste ende indsnævret til en uoverensstemmelse i den producerende proces af SUV’s batteripakker, som muligvis har introduceret udenlandske forurenende stoffer i cellerne under samlingen.

Bedste plug-in hybrider 2022

Dette havde på sin side det potentielle til at kortslutte batteripakken såvel som overophedede den, hvilket udløste cellerne til at udlufte varme gasser såvel som at indstille afslutte elementerne, der omgiver batteripakken. BMW bruger ligeledes den nøjagtige samme batterileverandør som Ford-såvel som den tyske forretning udstedte en lignende tilbagekaldelse tidligere i denne måned for alle sine plug-in hybridbiler.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Fords reparation af problemet er at huske alle Kuga PHEV’er samt udskifte hele batteripakken såvel som tilknyttet elektrisk udstyr. Reparationsarbejdsprocessen er på grund af begyndelsen i slutningen af ​​december i år – såvel som Ford sigter mod at få alle defekte køretøjer repareret såvel som tilbage på vejen ved udgangen af ​​marts 2021.
Ford forsikrer os om, at de tilbagekaldte Kuga PheVs stadig er helt risikofri at køre, og giver ejere ikke gebyrer deres køretøjer såvel som kun kører køretøjet i hverken “EV Auto” eller “Normal” -tilstand-da disse forholdsregler placeres mindst belastningsmængde på bilens batteripakke.
Som en goodwill -gestus for ulejligheden, der er udløst af tilbagekaldelsen, siger Ford, at den ligeledes vil placere et langvarigt producentgaranti på ethvert påvirket design – såvel som enhver Kuga PHEV -ejer får et £ 500 brændstofkort til at bruge på BP -brændstofstationer.
Er du påvirket af Fords tilbagekaldelse af Kuga Phev? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *