Produktion Ferrari Sergio afsløret

Dette er produktionsversionen af ​​Uber Exclusive Ferrari Sergio. En heldig fyr i UAE har fået hænderne på den allerførste model med alle de andre fem versioner, der allerede er talt for. Priserne er ikke blevet afsløret, men anslås at ligge omkring 2,5 millioner euro pr. Pop.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Sergio blev bundet af Pininfarina, skabt til at markere det 60 -årige forhold mellem det italienske designhus og Ferrari. Dets navn er også hentet fra barnet til selskabets grundlægger, Sergio Pininfarina, manden, der forseglede det mangeårige forhold mellem de to italienske mærker.
4
Om vores adsclose denne annonce

Baseret omkring mekanikerne i en Ferrari 458 -edderkop blev Sergio forhåndsvisning af et koncept set på Geneva Motor Show i 2013. Mindre visuelle justeringer har været nødt til at blive foretaget i køb for at gøre bilvejen lovlig, men produktionsversionen bevarer sin åbne tophytte, gennemsigtige Boomerang-forlygter og to-tone udvendigt farvetema.
De mange åbenlyse ændringer for den vejgående bil sammenlignet med det originale koncept er tilføjelsen af ​​en forrude, dørspejle og indikatorer fra en standard 458. Fuldt fungerende cirkulære bagelampe såvel som et lovligt udstødningssystem Tilføjet.
4

Når han er baseret på 458, deler Sergio også 597bhp 4,5-liters naturligt aspireret V8-motor, kraftfuld nok til at komme fra 0-62 km / h på 3,0 sekunder. Eksemplet, der blev leveret til ejeren i Abu Dhabi, indeholdt kontrasterende rød syning i kabinen såvel som Alcantara -indsatser på sæderne og kulfiber på dørene.
Læs nu om den anden nye Ferrari, der blev afsløret i denne uge, den fantastiske Laferrari FXX K.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *