Nissan Leaf opdateret

Nissan har udsat en opdateret version af sit elektriske blad, med en sort forbedret fra 109 miles til 124 miles. Ud over produktionen af ​​fem-dørs såvel som dens batterier begynder på Sunderland-anlægget i juni sammen med virksomhedens eksisterende japanske fabrik.
Den langvarige sort er ned til en række faktorer, med et nyt aerodynamisk gitter, der spiller sin rolle. Imidlertid er der ligeledes minimeret friktion for internerne såvel som et meget mere effektivt batteri såvel som energiforholdssystem, et mere effektivt varmesystem samt en ‘B’ indstilling på transmissionen, hvilket øger mængden af ​​regenerativ bremsning.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Nissan har opdateret chassiset i et citat for at gøre bladet meget sjovere at køre. Det er ændret spjældene, for en meget mere plantet fornemmelse, såvel som styringen er blevet tilvejebragt meget mere vægt. såvel som bremserne er også gjort meget mere progressive.
En ny valgfri hurtigoplader reducerer ligeledes fuld opladningstid fra otte timer til fire timer, hvis man bruger en 32-amp-forsyning snarere end standard 13-amp.
Bladet nu fås i Visia, Acenta såvel som Tekna Specs, hvor før der bare var den ene model. Visia vil være mere overkommelig end den udgående bil på £ 23.490, med Acenta, der ligner omkostninger såvel som Tekna meget dyrere.
Visia-design har 16-tommer stålhjul, sorte spejlhætter samt halogenforlygter. Acenta-biler og lastbiler tilføjer 16-tommer legeringer, tonede bagvinduer samt kropsfarvede spejlhætter. Top-spec Tekna får LED-forlygter, en bose stereo, 17-tommer legeringer samt en ny omkring View Monitor.
Nissan har ligeledes flyttet bladets opladningssystem fra bagagerummet til under motorhjelmen for at give 40 liter meget mere ton plads på 370 liter. Et LED-lys inde i opladningsporten gør det ligeledes meget lettere at tilslutte, mens sat-navet også er klarere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *