Benzinkraft tilføjet til Volkswagen Passat Variety

Volkswagen Passat tilbydes nu at købe i Storbritannien med benzinmotorindstillinger. Indtil nu har VW leveret dieselkraft i sin husholdningssaloon såvel som ejendom, mens den eneste benzinversion har været den dyre Passat GTE-plug-in hybrid. Men nu får resten af ​​sorten benzinkraft, da VW har introduceret sin 1,4 TSI, 1,8 TSI såvel som 2,0 TSI fircylindrede motorer til området.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

1,4 TSI fås i 125ps såvel som 150PS -formularer, hvilket fremstiller henholdsvis 123bhp såvel som 148bhp, mens sidstnævnte har aktiv cylinderinnovation (ACT), der lukker to cylindre under lette tonsvis for at øge brændstofforbruget. Begge designs inkluderer en seks-trins håndbog gearkasse som standard, mens VW’s syv-trins DSG-automat tilbydes som et valg på begge biler. 1,4 TSI leveres på tværs af Passat-serien, inklusive stilfuld R-line trim for allerførste gang.
Længere op ad rækkevidden er der en 1,8 TSI 180PS med 178bhp såvel som 2,0 TSI 220PS, der gør 217bhp. 1,8 TSI er forsynet med en seks-trins håndbog eller syv-trins DSG Auto, mens en seks-trins DSG-bilgearkasse er almindelig på 2,0-liters motor. Disse to motorer tilbydes kun i GT såvel som R-line-trimmer.
Priserne for Petrol Passat -designene er omkring £ 1.900 mindre end de er for de ækvivalente diesler, mens alle motorer findes i Saloon såvel som ejendomsorgan. Benzin-sorten tilbydes at købe nu med omkostninger, der spænder fra £ 21.610 for 1,4 TSI 125ps S Saloon, til £ 34.255 for 2.0 TSI 220ps DSG R-Line Estate.
Benzinmotorisorten er også udviklet til at være tiltalende for virksomhedsbrugere. 1,4 TSI 150ps SE -håndbogen har en fordel i en venlig skattesats, der vil se virksomhederne med højere sats spare omkring £ 866 over tre år sammenlignet med 2,0 TDI 150ps i nøjagtigt samme spec.
Andre steder erhverver Tiguan meget mere benzinmotorer, med 1,4 TSI 125PS nu leveret i SE såvel som SE Nav-trim, mens 1,4 TSI 150PS-design med ACT såvel som DSG-gearkasse nu tilbydes i SEL såvel som R- Linjespecifikationer, der producerer et nyt indgangspunkt til disse varianter med højere spec.

Alle disse nye designs tilbydes at købe nu, såvel som vi vil evaluere de nye benzindesign, så snart vi kan.
Tjek vores round-up af de allerbedste husholdningsbiler og lastbiler, der er til salg her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *