Køringstestændringer: Planlæg for 28-dages ventetid, før eleverne kan bogbog tests

studerende bilister muligvis skal vente længere med at booke deres funktionelle køreprøve efter at have mislykket, hvis der indføres nye procedurer. Bilist- og bilkrav Agency (DVSA) foreslår en række ændringer i testen, hvoraf nogle er mål for at forhindre elever i at booke deres test, før de er klar.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I de sidste fem år mislykkedes 53 procent af elevernes bilister deres første funktionelle køreprøve. De nuværende politikker kræver, at de venter 10 dage, før du genbestiller, men DVSA foreslår at forlænge denne periode til 28 dage.

Praktiske køreprøvetips: Sådan forberedes og passerer første gang

En anden ændring ville forlænge opsigelsesperioden, inden for hvilken en annulleret test resulterer i et tabt gebyr fra tre dage til 10 dage. Dette, siger agenturet, vil tilskynde elever, der har brug for meget mere praksis inden deres test for at give meget mere varsel, før de annullerer og skaber meget mere sent-notice slots til elever, der er klar.
DVSA tjekker også øget testen af ​​testens fleksibilitet ved at gøre det muligt for synsvurderingen at blive bragt ud under forskellige belysningsbetingelser eller ved at læse fra en tablet. Dette vil gøre det muligt at gennemføre meget flere tests på mørkere vinter -dage, samt adressere det faktum, at 61 procent af nye bilister siger, at de ikke føler sig sikre på at køre i mørke og 35 procent af vejmishap, der involverer unge bilister forekommer hos nat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *