3D-trykt, stofdækket sportskøretøj sæt til Genève

En virksomhed kaldet EDAG Engineering har udviklet en let sportskøretøj idé kaldet Light Cocoon, som er indpakket i en materiel membran omkring en skeletstruktur skabt ved hjælp af 3D-udskrivningsteknologi .
Det tyske tøj, der ligeledes er inkluderet i luftfartsteknik, siger, at motivationen for ideen var stilen på et plantes blad. Døbt et “bionisk optimeret køretøj”, den lette kokon er en forhåndsvisning af, hvad der kan være fremtiden for super-letvægtkøretøjsteknologi. Den ydre hud er et vejrbestandigt materiale designet af eksterne specialister Jack Wolfskin. Konceptet ligner i idéen som BMW Gina -prototypen set tilbage i 2008 (billedet nedenfor).
Det anvendte materiale kaldes Texapore Softshell, som er et ekstremt let materiale, der især er designet til at lade lys ind udefra. Den gule baggrundsbelysning under klart skærmer de komplicerede skeletelementer i chassiset, der er bygget ved hjælp af en 3D -printer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Selvom vi bare er gengivet i øjeblikket, forventer vi at se den lette kokonhud dræbt over et idéchassis på Genève Motor Show i marts.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *