Ferraris Laferrari FXX K Track Monster har 1.036bhp

lige når du selvom £ 1m, 950bhp, hybrid laferrari var det ekstremt højdepunkt i det, Ferraris ingeniørafdeling var i stand til, det er taget dækkene til en endnu hurtigere såvel som Mere ekstrem derivat – LaFerrari FXX K – såvel som vi var der ved Yas Marina -kredsløbet i Abu Dhabi til afsløringen.
Laferrari fxx k ved Yas Marina
Ligesom Enzo FXX, der gik foran den, er FXX K et spor kun, der kun tilbydes til omkring 40 forudvalgte købere, der kun er i stand til at køre køretøjet på specielle Ferrari-banedage, såsom Finali Modiali-begivenheden, hvor køretøjet debuterede. Ved disse begivenheder bliver klienter bedt om at fodre telemetri -data såvel som deres meninger for at fremskynde fremme af fremtidig race såvel som vejkøretøjsteknologi. Prisen? € 2,5 mio. Euro plus skatter såvel som det inkluderer to års racing såvel som vedligeholdelse af Ferrari – efter end du kan betale mere for at fortsætte med at racere eller tage køretøjets hus til din marmorforede garage.
16

• Hvad er det hurtigste køretøj i verden?
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Selvom det grundlæggende design af Hy-Kers hybrid drivkraft (inklusive den syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse) er bevaret, er strøm fra 6,3-liters V12 op fra 789bhp til 848bhp takket være nye kamhaksler såvel som indsugningsmanifold (med topp Strøm leveret ved en hovedspindende 9.250 o / min), mens den elektriske motor øges fra 161bhp til 187bhp-skubber det samlede fra 950bhp til 1.036bhp. Performance-tal er endnu ikke frigivet, men forventer, men en ekstremt svag forbedring af den grundlæggende Laferraris under-3 sekunder 0-62 km / t-tid samt 217 mph tophastighed.
16

Nicola Boari, Ferraris leder af produktmarkedsføring, var ivrig efter at understrege, at FXX K ikke kun er en sporversion af Laferrari Road-bilen. “Vi bruger kulstofchassiset såvel som drivlinjen fra Laferrari som udgangspunkt, men omdanner det dog med det, vi forstår fra banen,” sagde han. “Konceptet er at etablere system, der kan bruges på vejkøretøjer som de næste 458 såvel som den næste F12.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *