UK Brændstofmangel Spørgsmål: Vil Ruslands isolation afbryde britisk benzinforsyning?

Mens britiske brændstofomkostninger har raket, der opfylder Ruslands krig på Ukraine, har vi hidtil været spart brændstof mangler i britiske benzin samt dieselpumper. I et skridt for at prøve såvel som forsikring forsyninger, da tvisten fortsætter, er PM Boris Johnson tilfredsstillende herskere af olieoprettelse specificerer i Mellemøsten, i et forsøg på at overbevise dem om at øge produktionen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Forhandlinger vil omfatte en tilfredsstillende med Saudi-Arabiens hersker Mohammed Bin Salman, på trods af kritik fra nogle kvartaler, at de saudiske menneskerettighedsforbedringer gør vestlige nationernes afhængighed af saudiolie som moralsk tvivlsom som den nuværende afhængighed af Rusland under præsident Vladimir Putin.

UK Petrol samt Diesel Priser: 5p Skat Cut betyder kun 3p off på pumperne

“Vi er nødt til at få os selv væk fra russiske kulbrinter,” sagde Johnson en Sky News Reporter. “De er en stor del af det verdensomspændende marked for kulbrinter, der hjælper med at køre prisen.
“Vi har krav på at tale med andre producenter om præcis, hvordan vi kan bevæge os væk fra den afhængighed. Vladimir Putin i de sidste år har været som en pusher, der fodrer en afhængighed i de vestlige lande for at udnytte kulbrinter. Vi krav om at få os af den afhængighed. ”
Kunne der sker brændstof rationering?
Da det ukrainske dilemma fortsætter, kan spøgelsen af ​​diesel rationering være på kortene inden for uger, i hvert fald i henhold til nogle i olieindustrien. Analytikere, der blev quizzed den 14. marts med parlamentsmedlemmer fra Treasury Select Committee omfattede Dr Amrita Sen fra Research Study Business Energy Aspects. Hun udtalte, at dens fagfolk troede, at olieprisen hurtigt kunne stige med 50 procent og uden nogen form for indgriben af ​​regeringen i typen af ​​reduceret brændstofafgift, der kunne betyde, at benzinomkostningerne går så meget som £ 2,40 en liter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *