Jaguar Land Rover navngiver Thierry Bollore New CEO

Jaguar Land Rover har udnævnt den tidligere Groupe Renault -chef for deres nye administrerende direktør, der er i kraft fra 10. september.
Franskmanden Bollore – der blev fjernet fra sin stilling som Renault -administrerende direktør i nedfaldet af Carlos Ghosn -skandalen – erstatter Sir Ralf Speth, der går på pension i september efter ti år ved roret i JLR. Speth vil tage rollen som ikke-udøvende næstformand for Jaguar Land Rover Plc.

Top 10 bedste SUV’er til at købe 2022

”Jeg vil gerne takke Ralf i et årti med enestående vision og lederskab for Jaguar Land Rover og byde ham velkommen til hans nye ikke-udøvende position ud over hans eksisterende rolle i bestyrelsen for Tata Sons,” sagde Tata-formand Natarajan Chandrasekaran.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Bollore sluttede sig til Groupe Renault i 2012 efter en lang karriere med Michelin, men var administrerende direktør for den franske bilgigant kun kort – fra januar 2019 indtil hans afskedigelse i oktober 2019.
Når han talte forud for hans udnævnelse, sagde Bollore: ”Det vil være mit privilegium at lede dette fantastiske firma gennem det, der fortsat er den mest testtid i vores generation.
”Berømt for deres lidenskab og ånd er befolkningen i Jaguar Land Rover drivkraften bag dens succes. Jeg kunne ikke være mere begejstret over at deltage i teamet, der fortsætter med at forme fremtiden for dette ikoniske firma. ”
Bollore tager føringen ved JLR i en afgørende periode for virksomheden efter lanceringen af ​​den nye Land Rover -forsvarer og den fortsatte udvikling af elektriske køretøjer. Dette vil resultere i et nyt Jaguar XJ-flagskib på en ny all-elektrisk platform, der overflader senere i 2020.
Fra JLRs seneste økonomiske rapport for regnskabsåret 2019/2020, der blev frigivet i oktober sidste år, er selskabets indtægter steget otte procent til £ 6,1 mia. Med forudgående skatteoverskud på 156 millioner pund.
JLR vil sende opdaterede økonomiske resultater senere på året, hvilket afslører virkningen af ​​Coronavirus -pandemien, lockdown og global økonomisk krise på virksomheden.
Tjek nu de nyeste Jaguar- og Land Rover -anmeldelser …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *