Mercedes annoncerer frivillig reparation på 3 mio. Dieselmotorer

Mercedes har afsløret en plan på 195 millioner dollars til at opdatere tre millioner dieselbiler med nye emissionssoftware, idet de overholder bekymring over en potentiel Volkswagen Dieselgate -detraction på det premium tyske brand.
Virksomheden estimerer, at et antal hundrede tusinde Mercedes -ejere i Storbritannien påvirkes. Software -applikationsreparation inkluderer nuværende Euro 5 såvel som Euro 6 -dieselmotorer, men Mercedes verificerede virksomhedens nye OM 654 -dieselmotor – det 2,0 -liters system, der blev opdaget i den nye E -klasse – er ikke inkluderet som en del af softwareapplikationens finjustering .
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste dieselbiler og lastbiler til salg 2017
Mercedes fakturerer ikke planen som en tilbagekaldelse dog i stedet som noget frivilligt for kunderne, samt en vækst af firmaets eksisterende valgfri NOX-emissioner til 1,5-liters dieselsystem, der driver nogle A-klasse varianter, plus rettelser til V-klasse Kunder. Mercedes siger, at reparationen vil hjælpe med at mindske NOX -emissioner under ægte verdenskørsel, men forventer, men ingen ændringer af motorens ydelse. At ikke have den frivillige reparation udført vil heller ikke påvirke garantier.
Nyheden kommer efter, at Mercedes ‘forælderforretning Daimler kom under pres over beskyldninger om, at den tilbød over en million biler og lastbiler med overskydende emissioner i USA såvel som Europa mellem 2008 samt 2016, mens tyske medier rapporterer, at en Stuttgart -domstol har udstedt En gennemse -berettigelse mod virksomheden for at undersøge påstandene. Mercedes-Benz beskæftiger sig ligeledes med en undersøgelse fra den amerikanske justitsministerium såvel som miljøsikkerhedsselskabet i USA. Mercedes har ikke angivet, at IF -tilbudet er tilknyttet kravene.
Ved at forklare flytningen sagde Dr. Dieter Zetsche, formand for administrationen af ​​Daimler AG såvel som leder af Mercedes-Benz-biler og lastbiler: ”Det offentlige argument om dieselmotorer producerer usikkerhed-især for vores kunder. Vi har af den grund valgt ekstra trin til at berolige chauffører af dieselbiler og lastbiler samt for at forbedre tilliden til dieselteknologi ”.
Virksomheden siger, at trinnene vil blive bragt ud med samarbejdet med tyske regulatoriske organer såvel som ikke kommer til kunderne.
Mercedes tilføjer ligeledes, at det nu planlægger en hurtig introducer af sin nyeste modulære dieselmotorfamilie, med en hurtig udrulning af nye motorer- baseret på den fire-cylindrede OM 654, der blev opdaget i den seneste E-klasse- på tværs af hele sin rækkevidde.

Hvad laver du af Mercedes ‘bevægelse? Lad os forstå i kommentarerne herunder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *