Jaguar F-type opdateret til 2017 med mindre designjusteringer og ny teknologi

Jaguar har afsløret en runde opdateringer til sin F-Type Sports Car, inklusive nye modelvarianter, mindre designjusteringer og ny teknologi, der er indstillet til Gå i salg i første kvartal af 2017.
Det er første gang, at F-typen er blevet ansigtsløftet, siden han blev solgt i 2012, og denne nye model drager fordel af et forfrisket blik på tværs af rækkevidden takket være nye, friskere modelspecifikke kofangere med renere linjer. Kofangertilpasningerne er sammen med inkluderingen af ​​fulde LED -forlygter.
21
Om vores adsclose denne annonce

Interiørjusteringer er også en del af 2017 -pakken. Nye lette, slimline sportssæder tilbydes, 8 kg lettere end den næste mulighed. Ny krom, carbonfiber og aluminiumsbeklædning tilbydes også plus muligheden for Siena Tan læderbeklædning på enhver model.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste sportsbiler til salg lige nu
At komme til enhver F-type vil også være ny infotainment tech. Hver bil får Touch Pro -opsætningen – en 8 -tommer skærm med berøringsskærmsskærmsskærm, realtidstrafik, vejr og dele ETA -funktioner. Ved siden af ​​infotainment -systemet i Tech Stakes er en ny parkassistentfunktion, der kan identificere passende pletter og parkere i dem med et tryk på en knap.
21

To nye varianter er også indstillet til at vises, når den ansigtsløftede F-type sælges. F-typen R-dynamisk er en ny kernemodel og erstatter F-typen i line-up med de samme 335bhp og 375bhp motorvalg sammen med den samme kombination af baghjulstræk og firehjul- Kør køretrin.
Den fremtrædende nye model er dog F-Type 400-sporten, som kun vil være til salg i varigheden 2017. Den har en oprørt version af den supercharged 3,0-liters V6-motor, der er fundet lavere nede på området, pakker 395bhp. Baghjulstræk og firehjulstræk versioner vil være tilgængelige, men alle får den otte-trins hurtigskift automatiske gearkasse.
Et uprateret chassis er forbundet med større bremser og Jaguars konfigurerbare dynamikssystem, der giver føreren mulighed for at vælge individuelle indstillinger til gashåndtaget, transmission, spjæld og styring.
Det får sportsdesignpakken, der introducerer en mere markant front hage splitter, nye sideskørter og en større bagdiffusor. Tre malingsfarver – sølv, sort eller hvid – vil være tilgængelig, mens interiøret får gul kontraststing. Unikke 400 sports badges og grå satinmaling på legeringshjulene afslutter udseendet.

Priserne for F-Type Facelift 2017 begynder på £ 51.450 for standard 335bhp coupe. Ny R-dynamisk trim begynder fra £ 55.150, mens den begrænsede udgave 400 Sport-model starter fra £ 70.115.
Kan du lide de subtile ændringer til Jaguar F-typen? Fortæl os nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *