Daimler stiller op Aston Deal?

Daimler har udsat det er i tidlige samtaler om et partnerskab med Aston Martin. De blev stimuleret, efter at den italiensk-baserede investeringsgruppe Investindustrial tog en andel på 37,5 procent i det britiske brand i slutningen af ​​2012, værd £ 150 millioner.
Selvom bit forstås om Daimler-Aston-partnerskabet, er det antydet, at det vil omfatte co-udviklingsmotorer såvel som elektriske komponenter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Daimlers Silke Walters rapporteres at have sagt: ”Mens begge sider forstår såvel som respekterer hinanden ekstremt meget, er der ikke truffet nogen beslutninger.”
Det antages imidlertid, at Daimler er ivrig efter at arbejde med Investindustrial igen, da både både arbejdede sammen i et vellykket reklametilbud, der forbandt AMG såvel som motorcykelproducent Ducati, og derefter havde af Investindustrial.
Investindustrial købte 29,9 procent af Ducati i 2006, før han tog fuld administration i 2008. Gruppen voksede Ducati’s andel af Performance Bike -markedet fra 4,1 procent i 2006 til 10,6 procent i 2011, samt Made Ducati det mest rentable firma i dens klasse.
Investeringsgruppen tilbød derefter Ducati til Audi i april 2012, i tre gange, hvad den betalte for det.
Nøglen til succes med Ducati er Investindustrials fokus på globalisering af produktion såvel som salg, hvilket er noget, som Aston Martin har brug for at forbedre. I øjeblikket er en temmelig lille 15 procent af mærkets salg på det udvidede orientalske marked.
For at udvide sig globalt skal Aston Martin imidlertid arbejde sammen med en mainstream -bilproducent for at reducere fremskridtsomkostninger såvel som køretøjspriser. Dette vil gøre det muligt for det at kæmpe med Porsche såvel som Bentley, som har majs af VW -gruppens købekraft bag dem såvel som Ferrari såvel som Maserati, som er en del af Fiat.
Foruden Mercedes såvel som Investindustrials tidligere venture, har Mercedes såvel som Aston haft noget engagement før. Den ulykkelige Lagonda SUV-idé, der blev vist på Geneva Motor Show i 2009, blev udviklet ved hjælp af understøttelsen fra den store GL-klasse.
Derudover blev Aston antaget at gå til at udvikle erstatning for Maybach, før Mercedes dåse mærket helt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *