Rush Film Review: F1 rammer den enorme skærm

Rush er det aktuelle forsøg på at skildre handlingen såvel som drama om racing på film, samt en hurtig evaluering af tidligere indsatser viser nøjagtigt, hvor vanskeligt dette kan være for klare. Overløbende som det er med drama, dødelig risiko såvel som dødbringende rivaliteter mellem farverige karakterer, synes sporten at være en guldmin af materiale, som Hollywood kan trække på, men alligevel enhver større motorsportfilm til dato – fra Grand Prix til Le Mans til dage Af Thunder – er ikke under en eller anden måde, der var kommet til mærket.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men instruktør Ron Howard (Apollo 13, et smukt sind) såvel som forfatter Peter Morgan (dronningen, Frost/Nixon) har trukket det af med Rush. For motor-racerende fans er det en spændende såvel som stemningsfuld portræt af halvfjerdserne-en af ​​F1’s en masse fremtrædende epoker, da sponsorpenge såvel som tv-tilbud begyndte at hæve profilen såvel som professionalisme af sporten, Et par af gung-ho-ånden fra tidligere år dvælede stadig. Ud over generelle filmgæster er det en overbevisende forskningsundersøgelse af to lignende beundringsværdige, men alligevel absolut kontrasterende karakterer-James Search såvel som Niki Lauda-hvis forskellige teknikker til racing spejler, at spændingen mellem monetær får såvel som bare det at have det sjovt.
Hunt er selvfølgelig det gammeldags festdyr. Hemsworth (bedre forstået som superhelt Thor for en masse seere) glider let ind i 1976-mesterens charmerende, ubekymrede såvel som elskelige useriøse persona, hvilket giver nogle morsomt frække en-liners i processen. Imidlertid ender hans karakterisering med at føle sig lidt lavt ved siden af ​​Daniel Bruhls fascinerende præstation som den besættende, drevne såvel som ofte humorløse Lauda-en fyr, hvis en-minded beslutning såvel som interesse for detaljer ville endte med at være design til succes i F1 I de årtier, der fulgte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *