Nye Aeromobil flyvende biler og lastbil, der er klar til 2020

Husk Aeromobil Flying Car? Det er en af ​​en række ideer, der er i stand til at tage til vejen såvel som himlen i de sidste par år, såvel som nu har den slovakiske forretning udsat en stærkt opdateret version på Monaco Top Marques Show.
En tredje generation af prototype, der først blev introduceret til fremragende fanfare tilbage i oktober 2014. Ting tog dog en tur i maj 2015, da testdesignet styrtede ned i Slovakiet såvel som var stærkt beskadiget. Efter to års vanskelig transplantat er en ombygget version imidlertid tilbage, der tilbydes at forudbestille nu såvel som indstillet til klientleverancer i 2020.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Flyvende biler og lastbiler 2017: Vil de flyvende biler og lastbilmarkedet nogensinde starte?
Aeromobil har nu fået en række mekaniske justeringer, inklusive en carbonfiber monocoque, der fungerer som et ulykkesbeskyttende karbad samt en fuldstændig foldende bagpropell. Vingerne foldes fladt på taget, selvom dette ikke er en bil og lastbil, som du kan tage til himlen i hvor som helst – det tager tre minutter at sætte vingerne på stedet for at flyve såvel som du kræver en landingsbane for at tage af. Det er dog den allerførste Aeromobil -idé, der fuldstændigt tilfredsstiller europæiske såvel som amerikanske sikkerhedsregler, både på vejen såvel som i luften.
Den gamle Rotax-flysmotor er blevet grøftet i en 2,0-liters fire cylinder ‘bokser’ motor, der skaber omkring 300bhp. Motoren kan kløgtigt fungere som en generator for at drive elektriske motorer i forhjulet og levere fremdrift til vejbrug. Det er i stand til så meget som 100 km / h på vejen såvel som over 220 km / h i luften, mens den flyvende sort er omkring 466 miles.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *