Ny Lamborghini Aventador V12-hybrid for at introducere en generation af elektrificerede Lambos

Lamborghini vil acceptere elektrificering i sin næste generations flagskibsuperbil, der skal udgår tidligt i det næste årti, såvel som i de design, der følger. Planer er ikke kun for en V12 -hybrid i Aventador -udskiftningen, der kommer helt først til en V10 -hybrid i den næste Huracan såvel som en fjerde Lamborghini -designlinje, der ligeledes kan være under overvejelse.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den Hybrid Aventador -udskiftning var allerede verificeret til CAR -afsløring af Lamborghini -forskningsundersøgelsen såvel som Advancement Manager Maurizio Reggiani tilbage i januar, men nu har Lamborghini CEO Stefano Domenicali uddybet firmaets fremtidige planer ved Goodwood -fejringen af ​​hastigheden 2018. “Den næste Aventador vil være hybrid med en V12. Der træffes en beslutning om det, såvel som dette er noget, der vil holde os anderledes end de andre, såvel som dette er ekstremt vigtigt.
• Bedste supercars at købe nu
“Det næste trin er, at ikke kun Urus, uanset hvor Aventador såvel som Huracan vil være hybrid, det er helt sikkert. Så kræver vi at se nøjagtigt, hvordan tjenesten vil udvikle At bo hos V12 at have med den øverste bil. Så kan vi tale om, hvad der ville være den bedste motor for fremtiden for Huracan. Selvfølgelig ville V10 være den allerførste bekymring, men vi har tid til at tale om det. “

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *