Goodwood Festival of Speed ​​2018: Round-Up

Efter fire dage med intens handling, har Goodwood Festival of Speed ​​nået sin konklusion i endnu et år. Hundredvis af biler – og den ulige cykel – også faldt ned på hertugen af ​​Richmonds grund i West Sussex, med adskillige chauffører, der ser på hovedattraktionen: Goodwoods berømte, 1,16 -mile Hillclimb -kursus.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Som altid blev besøgende mødt af en enestående central funktion (ovenfor), i år, der fejrede Porsches 70 -års jubilæum med en struktur foran Goodwood House, der stod 52 meter høj.
• Baggrund: Goodwood Festival of Speed
Arrangementet passerede også en milepæl af sig selv, der markerede 25 år af Festival of Speed ​​efter den første en-dags mødes tilbage i 1993. Passende plader tumlede på Hillclimb, med Volkswagen I.D. R vandt hovedoptagelsen den sidste dag med en tid på 43,86, en rekord for en elbil.
I et tegn på tiderne gik andenpladsen også til en elbil, hvor Nextev Nio Ep9 satte en tid på 44,32, mens Joerg Weidingers V8-drevne BMW E36 M3 hævdede tredje.
Og i Supercar Shootout dagen før tog BAC -monoet byttet foran Ford GT og Aston Martin Vulcan Amr.
Andre steder er store producenter ude i kraft, der viser deres nyeste modeller. Maserati afslørede sine nyeste Levante GTS – på trods af at det usandsynligt vil blive solgt i Storbritannien – mens Nissan og Italdesign trak dækkene fra deres GT -R50 -prototype. Og i den fremmede ende af spektret ankom Aston Martin med en engang Cygnet … med 430bhp.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *