Subaru Levorg såvel som Sport Cross Idea udsat i Tokyo

Den nye Subaru Sport Cross-stilide Hybrid idébil.
Den Subaru BRZ -lignende Subaru Sport Cross -stilidee viser firmaets fremtidige vision for en ny SUV krydset med en sportsvogn samt trin ind på 4.300 mm – hvilket gør det noget kortere end en Audi Q3.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Subaru News såvel som anmeldelser
• Subaru BRZ Review
Også på Subarus Tokyo Show Stand er Subaru Levorg, som er et nyt produktionsdesign fra Subaru, der skal introduceres i Japan i foråret 2014 inden en mulig ankomst til England. Bilerne og lastbilen har en høj talje med skulpturerede hjulbuer, som vil gå en metode til at hjælpe Subaru med at udføre en ‘sportsbiler og lastbilfølelse’.
Det vil blive drevet af en nyudviklet 1,6-liters turbo-boksermotor, ud over en 2,0-liters enhed, såvel som vil fungere producentens næste generations syn chaufførhjælpssystem, der inkluderer forskellige sikkerhedsfunktioner.
Subaru Crossover 7-ideen er ligeledes på Tokyo-showet, en ny overgang fra syv-sæder, der erklærer at være stor off-road. Der er endnu ingen fotos af Crossover 7, men Subaru appellerer til et avanceret storbyudseende såvel som et stilfuldt rummeligt interiør. Den drives af et 2,5-liters boksermotor parret til en CVT-gearkasse samt et symmetrisk firehjulstrækkesystem.
Vores fotos viser ligeledes Subaru Visiv – en genial plug -in hybrididee, der blev afsløret på Geneva Motor Show. Såvel som du kan se fra vores billeder, er det et karakteristisk udseende køretøj. Subaru har integreret streaminglinjer med en jack-up coupe bodystyle. Det futuristiske look forbedres med vinkelbeslagformede forlygter, der indrammer gitteret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *