Volkswagen Polo GTE-plug-in hybrid på metoden

En plug-in hybrid Volkswagen Polo planlægges, hvilket kan være badget som GTE i slutningen af ​​2015. Et TGI-naturgasdrevet design er ligeledes på kortene dog ikke til det britiske marked.
• Volkswagen Polo Review
Volkswagen-gruppen planlægger en række plug-in hybriddesign i løbet af de næste par år, der begynder med Audi A3 E-tron om et par måneder, med en Golf GTE-plug-in hybrid, der overholder det.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Én ting, som alle disse designs vil dele, er den nye MQB-platform, såvel som vi forventede, at VW skulle vente til den næste generations MQB-baserede Polo dukkede op, før vi introducerede plug-in hybrid tech, men VW-insidere har foreslået andet.
• Volkswagen Polo 2014 udsat for nye motorer og tech
Da Polo sidder på en gammel PQ25-platform, fortalte Volkswagen-ingeniører os, at vi ikke skulle forvente at se nøjagtigt det samme modulære hybriddesign, der blev brugt i Golf GTE såvel som Audi A3 E-Tron. Disse biler og lastbiler bruger en 1,4-liters turbo-benzinmotor såvel som elektrisk motor. VW ville ikke fortælle os præcist, hvad drivlinjen vil være, men der er masser af muligheder, inklusive to-cylindret dieselmotor plus elektrisk motorkonfiguration fra XL1 såvel som Twinup!.
Baseret på ydelsen af ​​Volkswagens andre plug-in hybridbiler, kan vi forvente en officiel brændstoføkonomisk klimatal på næsten 200 mpg med CO2-emissioner på ca. 30 g/km.
Yderligere detaljer om plug-in hybrid-polo forventes i slutningen af ​​2015, men det vil bestemt blive prissat til top-end af poloområdet. Med de £ 5.000 statsstipend til lavemissionskøretøjer inkluderet, kan du forvente, at det udgift omkring £ 20.000.
• Håndbog Gearkasse til ny Polo GTI

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *