Ny 2020 Mini Countryman Facelift: Priser, SPCES såvel som PICS

Mini har introduceret en opdateret version af Countryman Crossover. Den indeholder en række stil såvel som innovationsopdateringer ud over en ændret motoropstilling-såvel som den tilbydes at bestille nu, med omkostninger, der starter fra £ 23.500 til entry-level Cooper-varianten.
Første leverancer dukker op i løbet af august i år, og når den reviderede crossover når det britiske marked, giver det frisk konkurrence om eksisterende rivaler som Nissan Juke, Volkswagen T-Roc samt Audi Q2.

Bedste små SUV’er såvel som crossovers i salg 2020

Kosmetiske finjusteringer over design af før ansigt inkluderer et nyt radiatorgitter, ny front såvel som bagkofanger, to nye malingsfinish, Union Flag-mærket baglygter samt en mulighed for friske legeringshjulstilarter i diametre så store som 19 tommer .
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Derudover får købere nu adaptive LED-forlygter med auto-dæmpning som standard, mens Mini’s klaver sort udvendige styling bundt nu kan eventuelt specificeres i placeringen af ​​den grundlæggende bils udvendige lysearbejde.
Indvendigt er der en ny fem tommer digitalt instrument binnacle, der blev løftet fra Mini Electric såvel som er grundlæggende over hele designområdet. Der er ligeledes nogle nye klaver sort trim til instrumentbrættet såvel som døre kort sammen med to nye læderbeklædningsfarver – Indigo Blue såvel som Chester Malt Brown. Ligesom den udgående model kan købere ligeledes vælge fra enten et 6,5-tommer eller 8,8-tommer central berøringsskærm infotainment-system.
21

Det tilbydes med den nøjagtige samme grundlæggende variation af motorer som præ-facelift-design-selvom Mini har implementeret en række effektivitet såvel som præstationsjusteringer. Benzindesign har et nyt direkte injektionssystem med højere tryk såvel som et redesignet cylinderhoved, mens dieselerne fungerer et opdateret AdBlue-system til at hjælpe med at tilfredsstille de seneste Euro 6D-emissioner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *