Ny 595bhp Aston Martin Rapide Amr afsløret

Dette er den nye Aston Martin Rapide Amr, den hurtigste version af den fire-dørs coupe, du kan købe. Kun 210 eksempler vil blive produceret hver pris fra £ 194.950.
Opgraderinger til 6,0-liters V12, svarende til dem, der først blev set på Vantage GT12, består af en forstørret indløbsmanifold, revideret motorkortlægning og en quad-halepip-opsætning for at befri meget mere vokal brøl.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Ny Aston Martin DB11 AMR Review
Resultatet er en 43bhp -stigning over Rapide S., der tager det samlede beløb til 595bhp, mens højdemomentet er uændret ved 630nm. Båret til baghjulene gennem en kulstofdrevne skaft og en otte-trins automatisk gearkasse, dækker AMR 0-60 km / h på 4,2 sekunder på vej til en 205 km / t tophastighed.
12

Det er kun 2 km / h meget mere end S, men justeringerne handler ikke kun om lige linjepræstation. En ny frontplitter, dybere sideskørter, en aggressiv bagdiffusor og lille læbespoiler – alt sammen lavet af kulfiber – minimer løft. Motorhjelmen er lavet af det samme materiale, og der er mulighed for at afslutte spejlhætterne, sidestrementer, dørhåndtag, baglygter omgivelser og endda badges i kulstof. På trods af den betydelige anvendelse af det lette materiale siger Aston Martin den officielle kantstenvægt ved 1.990 kg – identisk med den fra Rapide S.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *