Elextra EV firesæder superbil afsløret

Den fire-dørs, fire-sæde, firehjulstrækte elektriske superbil fra New Swiss/German EV-start Elextra er blevet afsløret fuldt ud efter et udvalg af teaserbilleder Udstedt omkring denne tid sidste år. Producenten lover, at sin første EV vil tilbyde “det højeste niveau af teknik og håndværk, der er tilgængelig”, når den lanceres i 2019.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste elektriske biler til salg 2017
Den nye bil er projektet med Elextra – et elektrisk bilfirma, der fisker for at påtage sig Tesla Model S og den kommende Porsche -mission E. Virksomheden siger, at bilen vil sætte fire personer og accelerere fra 0-62mph på under 2,3 sekunder, tak en ” Revolutionær “fire-hjulstræk-drevet elektrisk drivlinje Udvikling 671bhp. Dets producenter hævder en 155 km / t tophastighed og en række meget mere end 600 km (373 miles) på en enkelt opladning.
10

Elextra er hjernebarn af den danske iværksætter Poul Sohl og den schweiziske bildesigner Robert Palm, der siger, at bilen vil have et “lavt, elegant og fantastisk design parret med dagens mange avancerede teknologi.”
EV vil blive bygget i Tyskland og vil være “baseret på den bedste elbilplatform i verden”, skønt virksomheden endnu ikke har afsløret nogen af ​​teknologien, der ligger til grund for køretøjet. Det bruger et “stift og utroligt stong” kulfiberbadekar, som Elextra siger, vejer 25 procent mindre end konventionelle aluminiumskonstruktioner.
10

Sideprofilen er en lav kile inklusive fire-døre, mens frontend kan prale af en vinkel, spids næse. På bagsiden spænder en stor vandret baglygte bredden af ​​køretøjet, under to karakteristiske flydende buttresses.
Der er ikke noget ord om, hvorvidt Elextra vises på næste måneds Geneva Motor Show, men det er meget sandsynligt i betragtning af bilens schweiziske rødder. Vi har meget mere information om den allelektriske meget saloon i de kommende måneder, forud for sin kundelancering næste år.
Hvad synes du om Elextra? Fortæl os det i kommentarerne!

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *