Citroen min ami buggy -idé afsløret: en hård ‘vision om fritid’

Citroen Ami er finurlig tilstrækkelig i almindelig trim, men mærket har udsat en af ​​mange uklare versioner, der muligvis når showrooms i fremtiden: tilfredsstille My Ami Buggy Concept, en hærdet op, terrænvariant af den elektriske kvadricyklus.
Med Buggy-konceptet er AMI blevet genudviklet for at dominere vanskeligt terræn, såvel som det bestemt ser meget mere alvorligt ud. Et sæt chunky off-road-dæk, der stikker ud fra plastikhjulforlængelser, såvel som det panoramiske soltag er udstyret med et ekstra hjul samt en LED-lysbjælke til off-road-udflugter om aftenen. Beskyttere til fronten såvel som baglygter er også tilføjet.

De mest overkommelige elbiler og lastbiler til salg

Der er ligeledes sidebjælker til at beskytte sills mod klipper såvel som forhindringer, såvel som en tagsystemhætte er monteret over forruden for at skygge passagerer fra solen. Citroen har endda monteret Ami Buggy med en forreste tyrbjælke, der er forbundet direkte til sit rørformede chassis.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det ydre er afsluttet i khaki miljøvenlig med Matt Black detaljer, med en lys citronsulskygge, der vælger dørene såvel som interiør. Indvendigt har AMI avancerede komfort sædehynder, med det dobbelte af mængden af ​​polstring som den almindelige AMI til forbedret komfort over ru overflader. Forskellige opbevaringsområder i kabinen kan fjernes fuldstændigt fra bilerne og lastbilen til en ‘picnic eller en udflugt’, siger Citroen – der er en lille taske, der fastgøres magnetisk til rattet, endnu en taske, der monterer under instrumentbrættet såvel som En kuffert ombord.
12

Den buggy -idé har ligeledes skraldespande til opbevaring af produkter på instrumentbrættet – objekter er sikret med et Matt Gold Storage Rack over dette. Der er også forskellige 3D-trykte tilbehør indeni, såsom en videokamerainstallation, der kan tilsluttes fire forskellige steder inde i kabinen, såvel som en smartphoneholder placeret ved siden af ​​føreren. Citroen har ligeledes inkluderet en installation til at beskytte en højttaler på instrumentbrættet.
Den franske markering har ikke udsat, om My Ami Buggy -ideen vil nå produktionen, men den siger, at den ‘illustrerer et af de mange ansigter, der muligvis etableres for Ami’, hvilket antyder, at meget flere variationer som dette kan være på horisonten.

Vælger du Citroen Ami med eller uden off-road-tilføjelser? Lad os forstå i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *