Bentley Exploring Alternative Materials for at imødekomme vegansk efterspørgsel

Bentley arbejder på alternative materialer, der giver det britiske brand mulighed for at sælge til velhælede veganske kunder, har lederen af ​​design afsløret.
Crewe -producenten er kendt for sit luksuriøse interiør, som kan indeholde op til 20 dyrehud i deres læderbeklædning og trimning. Bentleys direktør for design Stefan Sielaff, der talte på Financial Times Future of the Car Summit, afslørede, at kundebehovet har overtalt designteamet til at undersøge alternativer til de konventionelle materialer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Du kan ikke sælge et dyreholdigt produkt som en Bentley, med 20 læderhud, til nogen med en vegansk livsstil,” sagde Sielaff. ”Vi har talt med disse kunder især i Californien, og de spørger os, hvad kan vi give dem. Vi laver en masse tilpassede og coach-byggede løsninger i forbindelse med vores kolleger hos Muller, og derfor vil vi tilfredsstille disse kunder, fordi de er toppen af ​​en tendens.
”Vi vil snart præsentere en Bentley med et vegansk interiør; Det giver dig en luksusfølelse, men på en anden måde – proteinlæder, svamp læder, vandmændsmateriale. ”
En talsmand for Bentley afviste at give en estimeret ankomstdato for de nye interiørmaterialer, men indrømmede, “Dette er noget, som design og farve- og trimmænd forhører.”
Sielaff sagde, at hans team også undersøger, hvordan elektriske drivlinjer vil påvirke det fremtidige designsprog i Bentley. ”Vi arbejder på at udforske i øjeblikket, hvad der vil være fremtidens Bentley -designsprog,” sagde han, ”da vi gør dette store skridt. Det er en god filosofisk diskussion, fordi vi har visse elementer i Bentley -forholdet – kort overhæng, lang bageste overhæng – og vi spørger, hvor meget vi kan ændre disse proportioner, og om det stadig er genkendeligt som et Bentley? ”
Er du veganer? Er du glad for at se Bentley udforske forskellige materialer? Fortæl os nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *