Tata Sub-brand Tamo udsætter sine racemo-sportsbiler og lastbil

indisk, der producerer enorme Tata, udnyttede Geneva Motor Show 2017 til at udsætte sine nye sportsbiler med lavt volumen og lastbilmærke, Tamo. Ud over det allerførste produkt fra firmaet er Racemo-to-sædet. Den kompakte forskningsundersøgelse af midtmotoreret stil har en 1,2-liters tre-cylindret turbo-motor med en ret moderat 188bhp, men i en biler og lastbil, der er kortere, men alligevel større end en Ford Fiesta, burde den give et underholdende drev.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Racemo er udviklet til at tilbyde, hvad Tamo forklarer som en ‘phygital’ oplevelse, hvilket indebærer, at det sigter mod at være fysisk sjovt at køre, men på samme måde har masser af digital innovation om bord. Der er den typiske navigation såvel som Multimedia Kit, men det vises på Microsoft-sourced holografiske skærme, mens bilerne og lastbilen kan få softwareapplikationsopdateringer eksternt.
4
Om vores adsclose denne annonce

Og i endnu en sammenbinding med Microsoft leveres Tamo Racemo som en helt gratis biler og lastbil i den førende racerspil forza Horizon 3, hvilket gør det muligt for spillere at komme bag rattet i god tid foran enhver form for mulig produktionsmodel.
Ud over et midtmotorlayout bruger Racemo en seks-trins bilkasse med rattets padlerhifters, mens Double Wishbone-suspension er et stort fundament til at producere en god handel med sportsbil. Racemo har et plastisk sammensat krop og bruger et modulært chassisystem, der kan tilpasses til at bruge i et antal layouts. Der er ikke noget ord om, hvorvidt Racemo vil lave produktion, men hvis det gør det, kan det være en interessant alternativ til biler og lastbiler som Mazda MX-5, såvel som endda Lotus Elise.
Ud over Roadgoing -modellen blev Tamo Racemo+ afsløret. Dette design er en sporfokuseret variant med justerbar aero, et strippet interiør såvel som en enorm vinge, der er boltet til motordækslet.
Få alle de seneste fra 2017 Geneva Motor Show bedst her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *