Udenlandske chauffører strømmer for at skifte licenser

Mere end en million bilister har konverteret udenlandske køretilladelser til en britisk licens i løbet af de sidste 15 år uden at have brug for nogen form for træning på britiske veje.
Den fantastiske figur blev erhvervet via en fleksibilitet i info -anmodning fra forsikringsselskabet SwiftCover.com, såvel som at have fået covertjenesteudbyderen til at telefonopkald til obligatorisk formel uddannelse for disse bilister, som måske har opdaget at køre i lande så langt kastet som Zimbabwe.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Chief erklærer, at politimanden Robin Reames sagde: “UK -veje er ekstremt forskellige fra dem i udlandet, så det er vigtigt, at nye bilister opdager så meget som de kan, hvilket kan omfatte et par lektioner fra en instruktør.”
Men Auto Reveal har opdaget, at ikke alle forsikringsselskaber kan bedømme, om disse chauffører udgør en højere fare på britiske veje, da de ikke indsamler data om, hvor deres forsikringstagere erhvervede deres licens – såvel som dette inkluderer SwiftCover.com. Desuden indrømmede motorforsikringsdækningsbureauet, at disse data ikke i øjeblikket tilbydes i databasen for motorforsikringsdækning, som forsikringsselskaberne bruger til at dele data.
DVLA forklarede, at bilister, der erhverver deres licens i nogle lande uden for EU, kan legitimt køre lige her i så meget som 12 måneder, før de konverteres til en britisk licens uden yderligere lektioner eller en gentest, da deres træning ses at være ækvivalent med vores. Det indrømmede dog, at systemet var tilgængeligt for misbrug.
En talsmand sagde: ”Vi har hørt om chauffører, der udveksler en licens fra et land, vi ikke genkender, State India, for en Hong Kong -licens og derefter konverteret denne licens til en britisk licens. Vi planlægger at lukke dette smuthul med en ny lovgivning, der måtte være tilgængelig i år. ”
Toplicensafbrydere
Nedenfor er de 10 bedste lande med det største antal chauffører, der konverterer til en GB -licens i de sidste 15 år.
PositionCountrynumber
1South Africa149.897
2Poland*135.079
3Australia103.052
4Ny Zealand56.478
5hong Kong46.312
6northern Ireland43.570
7zimbabwe37.839
8Japan37.348
9LITHUANIEN*32.546
10ITALY30.890

Kilde: swiftcover.com* Siden 2004

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *