Renault introducerer Special Megane såvel som smukke begrænsede designs

Renault har tilføjet en ny specialudgave, der er begrænset trimniveau til både dens Megane såvel som smukke line-ups.
Tilgængelig til at købe nu såvel som på grund af at dukker op i showrooms i september, udgift disse design £ 500 meget mere end de Dynamique Tomtom -variationer, som de er baseret på.
Til dette erklærer Renault, at klienter får £ 1.000 ekstra udstyr, inklusive panoramisk soltag samt yderligere tonede vinduer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Bagerste parkeringssensorer såvel som glans sort elektrisk betjent, foldedørspejle er ligeledes monteret som standard, såvel som der er ‘begrænset’ polstring, badging såvel som kickplates.
Valgfrie ekstramateriale fås i den type 17-tommer ‘Pragma’ legeringer til £ 310 såvel som Renaults R-Link Infotainment System, som koster £ 200 i både den smukke såvel som Megane for UK-Only SAT Nav, men kan være Opgraderet til at omfatte vesteuropæisk kortlægning for en ekstra £ 100.
som koster £ 200 til i form i den smukke såvel som £ 300 for en Megane med opgraderet vesteuropæisk kortlægning.
Der vil blive leveret begrænset spec -design til Megane i Hatch, Sport Tourer samt Coupe Body Styles, såvel som på tværs af den smukke sort bortset fra XMOD crossover. Tre benzinmotorer tilbydes-110bhp 1.6 VVT, 115bhp 1.2 Energy TCE såvel som naturskøn 130bhp 1.2 Energy TCE-plus to diesel, 110bhp 1,5 DCI såvel som 130bhpenergy 1,6 DCI.
Priserne for den begrænsede Megane begynder på £ 18.250, mens den ækvivalente smukke starter til £ 19.865.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *