New Maserati Grecale Folgore er Brands første elbil

Maserati har afsløret den første model i sin kommende altelektriske revolution. Det kaldes Grecale Folgore, og det er en ren elektrisk variant af sin nye SUV-SUV, der ankommer lidt efter introduktionen af ​​de benzindrevne versioner, der på et tidspunkt sælges i 2023.
Grecale Folgore er også en af ​​seks nye all-elektriske Maseratis, som vi kan forvente at se i 2025, som en del af brandets ‘Folgore’ elektrificeringsstrategi. Maserati vil lave en elektrisk version af Granturismo Coupe i 2023, mens nulemissionsversioner af MC20 Supercar, Levante SUV og Quattroporte Saloon er alle i rørledningen.

Ny 2022 Maserati Grecale SUV har Porsche Macan i sine seværdigheder

Størrelsen på den græske folgore gør det til en rival for modeller som BMW IX3 og Mercedes EQC, mens den er designet til at forblive temmelig synkroniseret med forbrændingsmotoriserede versioner af Grecale visuelt.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det nye ‘horisontale’ look, der blev anvendt på frontend, henter inspiration fra den nye MC20-superbil, men med nogle tilføjede all-elektriske vendinger. Grillen er blevet redesignet med et nyt lavt træk, men den fremtrædende Maserati Trident forbliver. De nederste sektioner af forklædet er også revideret, idet de prioriterer aerodynamisk effektivitet frem for ikke-længere behov for motorkøling.
7

Bortset fra ser Folgore nøjagtigt den samme som de benzindrevne versioner af Grecale. En ny kobberfarve kaldet Rame Folgore vil være udelukkende tilgængelig på EV sammen med nye seks-eger aerodynamiske hjul.
Maserati har endnu ikke afsløret kabinen i Folgore endnu, men har bekræftet, at økonylmateriale vil blive brugt i vid udstrækning til at polstrer interiøret. Dette er en nylon ved hjælp af genanvendt materiale fra gamle fiskenet, der findes i andre Stellantis EV’er, såsom Electric Fiat 500. Det er næsten sikkert at have den samme 12,3-tommer digitale instrumentpanel og Android Automotive Powered 8,8-tommer central berøringsskærm, plus Maseratis nye Digital ur Voice Command Interface.
Folgore bruger en tilpasset version af den almindelige bils platform, som er en stærkt opdateret version af Giogio -arkitekturen, der bruges af Alfa Romeo Stelvio. Nogle tekniske detaljer er blevet bekræftet, såsom 400V elektrificering og et batteri 105KWH i størrelse. Folgore’s motoriske system vil udvikle sig omkring 540bhp og 800NM, men præcise ydelsestal, og vigtigst af alt er et maksimalt interval ikke bekræftet. Opladningsteknologi forbliver også under indpakning for nu.

Flere detaljer om Grecale Folgore vil være tilgængelig tættere på bilens lancering i 2023.
Tjek nu det seneste på Maserati Granturismo Folgore …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *